Tuesday, October 10, 2017

tudung mesra poket sangat

cuci mood yang tengah meragam...

bukan baby je.. budak budak jer yang reti meragam... mak budak macam aku nih pun reti meragam jugak... hihi... antara cara nak cuci cuci segala mood meragam tu yelah dengan window shopping.. yeay..! hahah...

actually kali nih aku memang dah niat nak beli sikit tudung baru... yang plain kaler.. dalam stok banyak printed shawl... hari tu ada meeting... nak pakai tudung plain kasik nampak formal look.. sekali usha usha stok tudung plain takde yang helok... ahaaaa semua dah lama... fikir fikir balik memang dah lama giler aku tak beli tudung plain kaler nih.. pas tu aku tau hajra tengah buat sales.. jadi ku cuba lah terjah usha usha kot harga nya tu harga mampu beli kan... sebab hari tu aku beli selai walaupun agak mahal bagi aku lah.... tapi best pakai... terletak helok je atas kepala.. lepas tu labuh cukup tutup dada... aku tengok cermin pun dah nampak rupa aku macam bayang bayang neelofa dah.. heheh... dua kali tengok nampak macam izara aisyah.... tiga kali tengok insaf.. kekekeke...


belek belek... tengok  harga.. alamak alamak... tengah bulan oiii... fikir panjang la kalau nak membeli tu kan... hikhik... sekali adik promoter tu tunjuk kat aku diskaun... diskaun yang banyak.. rambang mata jugak aku dengan kaler tudung yang lawa lawa... lama jugak aku bagi tempoh bertenang.. kot salah buat keputusan ke...kan.... tapi hati aku tetap rasa tak salah membeli sebab tengah murah sangat... dan aku memang nak kena pakai tudng plain bila bila ada meeting atau nak kena jumpa orang atau ada training atau apa apa kursus... hahaha begitu banyak alasan untuk menyedapkan hati dan mengurangkan rasa bersalah... dan berbalik kepada tujuan asal tadi.. aku jugak nak cuci mood yang dah rasa wenggg... heheh..

akhirnya ku beli jua... 
kaler grey
kaler peach
kaler pink
kaler soft yello
kaler purple
kaler mustard

lama fikir tu nak beli 6 kaler tu... sampai tutup kedai baru aku ingat nak bayar.. hikhik..


nih sebulan mood happy nih...
mesti feeling feeling che ta bila aku pakai tudung nih.. hahah..

6 helai tudung yang kualiti nya helok dengan harga rm53 termasuk gst......

oklah..!
kalau ada sales lagi... mesti aku nak datang terjah lagi..!
carik kaler lain pulak..

hurmm..
oklah..
sekian.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.