Monday, September 11, 2017

sejenis perangai miang orang perempuan

hari tu masa beli barang dapur... aku terperasan kalau beli dua ketul susu HL marigold nih.. ada free seketul cawan... wahhh... free cawan... dalam hati aku pikir... best nih dapat cawan free... hahah walaupun aku tau cawan tu tak perlu ada pun... buat menambah jumlah cawan yang perlu dibasuh je kekdahnya... menambah kerja je... kan..kan..


biasa aku beli seketul je susu kotak macam nih.. tak beli banyak sebab sebelum nih bila beli dua.. kadang tak sempat habis dah tamat tarikh tempoh.. banyak kali jugak ter membazir macam tu... sudahnya beli bila tekak betul betul rasa nak minum je lah.. nih au dah balun ambik dua ketul kotak nih.. gusar jugak dalam hati.. kot tak sempat habis minum... umah aku bertiga je.. bukan penggemar tegar susu.. kalau coklat tu maybe sehari dah boleh habis.. hahah..

aku plan dah nak buat kopi ala ala mewah.. kan kedai kopi selalu buat kopi pakai susu kotak macam nih... haaihhh tak sabarnya pulak nak eksperimen kopi mewah sendiri :P


demi seketul cawan percuma... orang perempuan memang macam nih ... tak ramai tak semua tapi kebanyakkan nya sama je... selalu terbeli sebab nak free gift tu.. hiks.. 

okeh..bye!

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.