Tuesday, July 9, 2013

kisah budak upload video lepas couple seminggu

budak tu ada blog rupanya...!

nih blog dia --> http://puteriawaniahmad.blogspot.com/

tengah malam semalam dayah perasan kat facebook heboh kisah budak sekolah upload video sebab gembira dah couple seminggu .. puteri awani namanya.. orang nya pun cantik..

dayah tak faham kenapa sema orang tetiba heboh pasal hal nih..

rakyat malaysia nih memang suka sebok kan hal remeh temeh kot..?

masa masa nih ramai la yang nak bagi nasihat macam diri mereka tu baik sangat..

macam masa sekolah dulu tak pernah lalui zaman cinta monyet..

haaisshhh...

kesian budak tu..

dia heboh heboh dia bahagia...

patut kita doakan dia yang baik baik..

lain la kalau dia ada up video peluk peluk cium cium..
patut la naik angin kan..

sekarang semua orang nak carik video budak sekolah couple seminggu..

semua nak nasihat itu ini...

budak cantik macam tu memang ramai la nak ambik berat..

personally dayah lebih suka tengok video kreatif budak tu daripada baca coretan blogger tentang putus cinta merayu rayu nak boyfriend dia balik..

pendapat masing masing kan...

bagi dayah... video budak tu cute...

moga moga jodoh mereka panjang...

........

4 comments:

  1. meletop blog dia... tgh online kat blog mencecah ribuan... giler babeng... hehehe...

    ReplyDelete
  2. Apa yang dia buat tu konah tak cakap betul, tapi kesian dia. Konah doakan dia tabah dan jadikan tu satu cabaran. Kalau dia bijak dengan haters yang dia ada sekarang dia boleh guna kesempatan tu untuk tarik trafik dalam blog dia dengan saluran yang betul. mana tahu trafik meletup silap haribulan kalau dia letak ads pun boleh melambung $$$ . Sementara ramai orang nak tahu pasal dia. Wish her good luck and strong.

    ReplyDelete
  3. salam perkenalan..

    Pada saya...dia dah berjaya menjadikan diri dan blog glemer...gud strategi litte girl ;)

    p/s: apapun...video yang dia upload tu agak keterlaluan..huhuh..

    ReplyDelete
  4. Bg aku plak video tu juz 1 video yg klakar ttg cinta monyet... tp xde bende yg nak disalahkan kat budak tu... zaman skrg mcm2 cara org nak luahkan perasaan... nsb baik zaman kite dulu xde bende ni smue... kalau tak mungkin kite lg teruk kot... yg nak mengutuk lbh2 tu ingt skit, bende ni bleh berlaku kat ank kite gak nnti... video ni sejuta kali lg bagus dr video comolot dpn pavilion tuuu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...