Saturday, May 4, 2013

gersang bila suami outstation

tadi....dayah chat dengan bff dayah...watsapp...so biasa lah sembang beramai ramai kan...

orang perempuan kalau dah sembang....
huru hara tambah lagi ada topik nak jadik bahan utama..
sekejap tadi...
dayah kena...
kena sakat...

depa dok nyakat dayah dengan perkataan gersang...

sebab dayah asyik post yang romantik romantik jiwang bawang kat twitter...

err.....dayah sebenarnya tak berapa paham , dayah ingat gersang tu untuk tanah kering...
macam kat padang pasir...

bila dayah dok reply text dengan suami dayah...sambil tercerita we girls sedang cakap pasal gersang..
then suami dayah kasik tahu , gersang yang mereka maksudkan ialah something about sex..!

ceessss.....patutlah penuh ikon ketawa mengejek......all my close friends tahu dayah agak rabun when its comes to something yang double meaning , atau bahasa ganti mahupun bahasa sindiran tentang seks. straight forward dayah paham...korner korner dayah tak biasa,i`m typical muslim malay girl yang tak diajar bicara tentang seks secara terbuka....dan sejak dulu kalau orang bercerita pasal seks,dayah akan menjauh..rasa tak selesa la.....

ikut hati yang geram dengan kenkawan sejati tu...dayah nak prntcsrn dan tayangkat sini...
tapi......perjanjian....kami dah buat perjanjian its gonna be secret ,super duper top secret tentang apa saja yang kami sembangkan kan group itu.....hurrmmm... so i guess i just blog about it since my girlfriend takde blog hahahaha *aku mengumpat nkorang kat sini..! :P

tak terlintas nak fikir pasal seks bila suami diperantauan...

serius tak pernah...

seks bukan segalanya , yup seks penting dalam rumahtangga...
come on guys....sampai hati you guys ejek i gersang huh..!
bahasa malaysia saya adalah okey tapi gersang tak masuk dalam perkataan yang saya patut ambik tahu.
kot?

ok...

tak tahu lah isteri isteri lain , tapi Allah masih menetapkan hati saya ,zahir batin saya  untuk suami saya.
cuma dia.

*yup sayang , hanya kamu..........................
teringat lagu ainan tasneem lagi....................

ok....

itu aje nak diluahkan..
entahlah kenapa hati ini terasa jugak bila tahu erti perkataan gersang tu...

hurrmmm...

kolot. i am.
malu. i am.

:)

bila suami diperantauan , all i do is just watch tv , look after my little hero ... 
keep text him , jengah jengah FB dan twitter gitu gitu je.. 
most of the time i will think about him.
dah makan ke suami aku? letih ke suami aku? suami aku ingat tak kat aku?suami aku rindu aku tak?

i guess i still love him.

my feelings even stronger now.

i miss him.
suami.

hurrmmmmm...

gersang...seks.....

dayah cuma mahu dia selamat sampai...insyaAllah.

bila suami depan mata.....nko nak cakap atau nak buat apa pun boleh....
tapi hal yang patut rahsia tu......rahsiakan la yer.............

1 comment:

  1. skrg dah tau kan apa erti gersang....sabau jer la

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...