Sunday, October 21, 2012

Sumptuous Erotica by Alvin and Vivian Sex Blog

tau tak tentang apa apa yang bakal dayah cerita nih..?
tentang warganegara malaysia berbangsa cina yang tak rasa bersalah menayang video seks mereka kat blog..tak rasa segan tak rasa malu .. malah berbangga..!

terbaru , ada satu  fanpage facebook dibuat yang dok menayang gambar bogel dan lucah mereka..

Sumptuous Erotica by Alvin and Vivian Sex Blog Update ! not in blog but in facebook official fanpage for  Alvin and Vivian Sex Blog and Picture , dengar dengar latest picture pun ada..!

alvin dan vivian , langsung tak hormat sensitiviti agama dan perkauman yang ada kat malaysia nih.
selamba je blogging pasal seks , selamba sangat sangat..! sekarang heboh dikalangan rakan rakan rapat dayah kat facebook sana , Alvin and Vivian sex blog dah bertukar jadik fanpage Alvin and Vivian kat facebook , menayang gambar bogel dan lucah sesuka hati , buat dayah gusar sebenarnya.

kalau tak dibendung betul betul , hal ini akan jadi ikutan , remaja sentiasa ada naluri ingin mencuba.. jadi ibu bapa , mesti nak pantau anak anak dan kawan mereka.

mencegah lebih baik daripada mengubat kan?

entry kali nih tak bergambar , tak de hati dayah nak letak muka dan gambar si alvin dan vivian tu!
huh..! depa dah popular dengan gambar bogel dan video seks seperti yang mereka nak pun...

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...