Wednesday, September 19, 2012

blogging mesti dari hati , kata kebanyakkan blogger femes..

hurrmmm....

itu adalah ayat yang paling banyak dayah jumpa daripada para blogger yang punya banyak follower... blogging mesti dari hati...apa maksud mereka dengan blogging dari hati...?

hurrmmm...

masa zaman naif setahun dua yang lalu , dayah blog tentang diri dan keadaan sekeliling dayah je.. masa tu bebetul enjoy tulis entry syok sendiri...takde pikir pasal orang lain langsung... sendiri tulis sendiri baca sendiri gelak..eh..eh..tak..most of the time bukan baca dan gelak sensorang , tapi berdua .. with my mr. hubby.. yang very supportive.. mr.perfect to me.

sampai satu masa....kaki dah mula nak berjalan...
yelah..sampai bila nak merangkak je kan...dayah mula berjalan...perlahan-lahan... jalan ke blog orang lain... melihat betapa luasnya dunia blog ini yang sebenar...membaca cerita orang lain tentang itu..tentang ini... enjoy! dan kerana itu...dayah mula...mencuba...blog tentang perkara lain...selain tentang diri sendiri..dayah kurangkan entry syok sendiri.. dan mula masukkan sedikit entry syok untuk dikongsi...

hasilnya..?

selain mengenali teman-teman baru di dunia siber ... dayah dapat pendapatan tambahan.. :D dayah tak nafikan dayah rasa seronok dan teruja.... saper yang tak suka tambah kenalan dan kawan dan dalam masa yang sama dapat 'ringgit malaysia' kan..?

cuma...

sampai sekarang ... dayah masih tak jelas dengan apa itu 'blogging dari hati'

hurrmmm...

blogging dari hati...
blogging...
dari hati...
dari..
hati..

..
....
......
...
..
.

5 comments:

  1. setuju.. ayat tu jugaklah nurul bykl kali dgr dari blogger2 otai.. :)

    ReplyDelete
  2. ye mmg betul pn... bila kita ikhlas menulis..owg pn akn ikhlas mmbaca

    ReplyDelete
  3. blogging dari hati tu maksudnya, bukan blogging daripada jantung. senang je jawapan dia tu.hahahaha

    ReplyDelete
  4. yela seronok berblog ni, byk yg kita boleh cerita.. pulak ada org yg enjoy baca apa kita tulis.. best sbb writing style kita boleh santai2...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...